Blogi - kuukausittaisia tekstejä

Toukokuu 2021

RUKOUSHÄLYTYS ISRAELIN PUOLESTA

Rakkaat ystävät,

Lähetämme teille tämän erittäin kiireellisen tiedoitteen Israelin tilanteesta. Israel on ollut Hamasin hyökkäyksen kohteena ja uhkaamassa on vielä uusi hyökkäysten sarja Israelin Gazassa ja muualla olevien vihollisten taholta. Rukoilkaa nyt tämän nopeasti kärjistyvän tilanteen puolesta.

Israel on ollut viime päivinä yhä lisääntyvän arabien väkivallan ja rakettihyökkäysten kohteena, joiden takana on Hamas liittolaisineen. Lähemmäs 3500  rakettia on ammuttu kahdeksana päivänä Gazasta (päivitetty 18.5.)

Israeliin, suurin osa Tel Avivin alueelle. Rakettihyökkäyksissä on kuollut kymmenkunta israelilaista.

IDF:n vastaiskuissa on myös kuollut siviilejä.

Kaiken tämän aikana osissa itä-Jerusalemia ja Temppelivuorella on vallinnut nyt jo kolme viikkoa kestänyt selkkaus, joka lienee tämän vuosisadan suurin arabiväkivallan purkautuminen Israelissa.

Puolustaakseen siviilejään Israelin IDF:n joukkoja on keskitetty Gazan rajalle valmiina vastahyökkäykseen Hamasin hallintoa vastaan heidän rannikkoalueellaan.

Pääministeri Netanyahu antoi jo selkkauksen alussa Hamasille 24 tuntia aikaa laskea aseensa ja lopettaa vihollisuudet ennen kuin Israel käy vastahyökkäykseen täysimittaisella sotilaallisella voimalla.

Olemme avanneet Beit Jedidian ovet ottamaan vastaan etelä-Israelista tulevia asukkaita.

Tahtoisimme pyytää teitä valvomaan kanssamme rukouksessa.

Monin siunauksin Karmelvuorelta,

Andrey Teplinsky