Blogi -kuukausittaiset tekstit

Joulukuu 2022

Israel

Presidentti Isaac Herzog myönsi perjantaina Likudin johtajalle Benjanim Netanyahulle 10 päivän aikaikkunan nimittää lopullinen kokoonpano hallitukselle. Tämä tulee olemaan kaikkein äärioikeistolaisin Israelin historiassa - voiden mahdollisesti tuhota Israelin demokratian tarkastelun ja tasapainon, murtaen itsenäisyysjulistuksen hengen ja vaikeuttaa juutalaisten paluuta ulkomailta. Suurin osa tulevasta allituksesta on ortodoksipuolueista. Pyydän että rukoilet maamme puolesta. Ehkä tiedätkin, uskonnolliset ortodoksi ihmiset eivät tee työtä, eivät palvele armeijassamme, ja haluavat vain opiskella heidän uskonnollisia kirjoituksiaan. Olemme kohtaamassa hyvin vaikeita aikoja heti, kun he saavat vallan. Netanyahulla on nyt aikaa joulukuun 21. päivään saakka muodostaa hallitus. 

Nuorten aikuisten palvelutyö

Meidän aikuisten nuorten joukko on kasvanut Kehilat HaCarmelissa. Hiljattain me otimme yhden päivän vapaaksi viettääksemme aikaa yhdessä Genesaretin järven alueella. Vierailimme joillakin raamatullisilla paikoilla ja meillä oli opetusta johtajuuden kehittämisestä ja muistutusta kutsumme tärkeydestä olla Hänen suolana ja valona. On niin siunattua nähdä  kuinka nuoret ovat innokkaita palvelemaan Herraa ja sitoutuneita Hänen tahtoonsa. Pyydän, että rukoilette puolestamme, kun jatkamme opiskelua tässä kuussa olla Herran kutsussa.

Jerusalem Raamattu kurssi

Joulukuussa, olen aloittanut uuden kurssin ystäväseurakunnassa Jerusalemissa. On ilo nähdä uusia ihmisiä tulemassa Herran luo ja nälkäisinä tuntemaan Häntä ja menemään syvälle Jumalan Sanaan. Tällä kertaa jälleen painopisteemme on uskovan luonteessa ja hengellisessä kasvussa. Pyydän, että peitätte minut rukoustenne alle kun palvelen näitä arvokkaita ihmisiä.

Tahtoisin sanoa Paljon Kiitoksia (niin paljon kiitoksia) ystävyydestänne, rukouksistanne, ja tuestanne. Nyt, kuin ei koskaan ennen, meidän on syytä olla yhtä Kristuksessa, juutalaiset ja suomalaiset. Meidän pitää arkailematta haastaa pimeys ja olla Valon lapsia.

Monin siunauksin Karmel-vuorelta, Andrey Teplinsky