Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä!

Carmel Streams Israelissa

carmelstreams@gmail.com,  www.carmelstreams.com

"Mutta sinä suurena päivänä, joka on sen juhlan viimeinen, Jeshua seisoi ja huusi ja sanoi: Jos joku janoaa, tulkoon minun luokseni ja juokoon! Jokainen, joka uskoo minuun sillä tavalla, kuin kirjoitukset sanovat, hänen sisimmästään tulevat virtaamaan elämänveden virrat." Joh. 7: 37-38 (aram. käännös)

"Sillä minä vuodatan vedet janoisen päälle ja virrat kuivan maan päälle. Minä vuodatan Henkeni sinun siemenesi päälle ja siunaukseni vesojesi päälle." Jes. 44:3 

Andrey Teplinsky on Carmel Streamsin, Karmel-vuorella Israelissa sijaitsevan palvelutyön perustaja. Tämän palvelutyön päämääränä on luoda ja vahvistaa yhteyttä Israelissa olevien Jeshuaan uskovien ja kansakunnissa olevan Messiaan Ruumiin välillä. Andrey on kirjailija ja puhuja. Hän johtaa säännöllisesti Israeliin suuntautuvia opetus- ja esirukousmatkoja. Andrey on naimissa ja hänellä on kolme lasta.

Andrey on kirjoittanut useita kirjoja, jotka käsittelevät Jumalan Israelia koskevia suunnitelmia. Suomeksi niistä on käännetty "Israel Hänen Silmäteränsä", "Näkökulma" ja "Tule kanssani Hänen läsnäoloonsa".


Vastuullinen matkanjärjestäjä:

                                                                            https://www.uisrael.tours 

Sivuston laatinut ja kuvat Carmel Streams -matkoilla ottanut (kuvaa Andrey Teplinskysta lukuunottamatta): Markus Nurmesniemi