Lokakuu 2023 - Israel sodassa

Lokakuu 2023 - Israel sodassa

Andreyn kuulumiset sodan keskeltä

Shalom rakas Suomen perheemme.

Ensiksi, haluamme kiittää teitä ystävyydestänne ja rukouksistanne. Todella arvostamme sitä että seisotte tukenamme.

Kansakuntamme kokee nyt murhetta ja suree kuolleita rakkaitaan. Viattomia ihmisiä, myös monia lapsia murhattiin julmasti viime viikonloppuna. Emme ole kokeneet tällaista katastrofia sen jälkeen kun valtiomme perustettiin vuonna 1948.

Hallituksemme julisti sodan Hamasia vastaan, sen totaaliseen tuhoon saakka. Terroristit juhlivat viattomien tappamista ja se otti lukuisia panttivankeja. Me emme aloittaneet tätä sotaa.

Tällä hetkellä moni asia on muuttumassa. Kukaan ei tiedä näyttääkö Iran vihreää valoa välikädelleen, militanttiselle terroristijärjestö Hizbollahille. Se on Libanonissa sekä joissain osissa Etelä-Syyriaa, valmiina avaamaan meidän vastaisen rintaman. Jos se hyökkää, me joudumme asettautumaan pommisuojiin pitkiksi ajoiksi, ja moni tulee kärsimään.

Olemme turvassa Haifassa mutta valmiina sotaan. Olemme avanneet rakennuksemme pommisuojan, ja olemme jo viettäneet aikaa siellä hiljattain. Rakennuksessamme on kolme perhettä joilla on pieniä lapsia. Yksi perheistä odottaa vauvan syntyvän lähikuukausina. Teemme parhaamme auttaaksemme heitä, tuodaksemme Jeshuan rauhan heille eikä paniikkia. Sota on kauhea asia. Useimmat ovat paniikissa, osa traumatisoituu loppuelämäkseen.

Palvelemme ja autamme ihmisiä seurakunnassamme olemalla yhteydessä heihin, ja tapaamalla heitä säännöllisesti. Beit Jedidia –vierastalomme on täynnä ukrainalaispakolaisia. Monia yksinäisiä äitejä lapsineen. Meillä on paljon käsillämme. Mutta Jumala antaa ihmeellisen armonsa päivittäin. Olemme kiitollisia Hänelle että saamme auttaa monia ihmisiä näinä vaikeina aikoina.

Rukoilkaa perheemme puolesta kun me jatkamme jokapäiväistä elämää täällä.

Monin kiitoksin, Teplinskyn perhe (13.10.2023)