Blogi -kuukausittaisia tekstejä

Heinäkuu 2022

Taasko vaalit?

Pääministeri Naftali Bennet ja ulkoministeri Yair Lapid ovat sopineet Israelin parlamentin hajottamisesta kesäkuun lopulla. Se merkitsee, että tässä maassa pidetään viidennet vaalit kolmen ja puolen vuoden sisällä! Sillä lailla, taas kerran vaalit, totta tosiaan!

Bennetin koalitiohallitus aloitti hiuksenhienolla enemmistöllä, jonka se äskettäin menetti, mistä johtuen se ei voi enää olla hallitusvastuussa.

Uudet vaalit antavat Benjamin Netanyahulle, Israelin kaikista pisimmän aikaa hallinneelle pääministerille, ja taas kerran oppositiojohtajalle, mahdollisuuden paluuseen, vaikka hän on yhä syytettynä korruptiosta. Hänen paluunsa valtaan ei kuitenkaan ole lainkaan varma.

Miltä teistä tuntuisi, jos teidän maassanne pidettäisiin jatkuvasti eduskuntavaaleja?

Tiedättekö, miltä tuntuu asua maassa, joka on jatkuvasti sodan uhan alla ja joutuu taistelemaan terroritekoja   vastaan ja jossa elinkustannukset ovat siksi valtavat? Tällaisella tilanteella on vaikutuksensa niin monilla yhteiskuntamme alueilla.

Ystävät, saanko kertoa teille totuuden: on PELKÄSTÄÄN Jumalan ARMOA JA USKOLLISUUTTA, että me olemme Maassa, jonka Hän lupasi esi-isillemme ja että meillä on maa, jota voimme kutsua omaksemme! Tahtoisitteko yhtyä kanssamme rukoukseen tulevan hallituksemme puolesta?

Palvelutyö

Johtava pastorimme Dani pyysi minut seurakuntamme johtotiimiin. Viime kuussa seurakuntamme johtajat rukoilivat puolestani sapattijumalanpalveluksessa. Olen osavastuussa nuorten aikuisten ryhmästä ja koulutan edelleen uusia opetuslapsia. Rukoilettehan kanssani ja puolestani tässä seurakunnassamme tapahtuvan palvelutyöni siirtymävaiheessa. Rakastan seurakuntaani ja olen kuulunut siihen viimeiset 17 vuotta.

Kesäkuussa vedin miesten retriittiä ryhmälle Jerusalemista. Oli ilo auttaa näitä miehiä kasvamaan Herran  tuntemisessa ja antaa avaimia luonteen kehittämiseen ja tukea heitä masennuksen hetkinä. Olimme Haifassa kaksi päivää ja meillä oli upeata yhdessä. Opetuslapseus on todellakin syvällisen muutoksen avain.

Tahtoisin kiittää teitä sydämellisesti rukouksistanne ja ystävyydestänne. Pysykäämme kaikki uskollisina Herralle, olkaamme siunauksena perheellemme ja Herran loistavana valona lähimmäisillemme.

Andrey Teplinsky

LÄHDE ESIRUKOUSPAINOTTEISELLE OPINTOMATKALLE PYHÄÄN MAAHAN!

Carmel Streams järjestää Siionin tähden -esirukousmatkan Israeliin 14.9.-21.9.2022. Matkan johtaa raamatunopettaja Andrey Teplinsky. Matkan vetäjinä Markus ja Jasmina Nurmesniemi. Matkaohjelmaan sisältyy 10-12 Raamatun opetusta srk:ssa sekä mm. kohteissa Galilea, Kapernaum, Golan, Ein Gedi ja Jerusalem. Opetukset tulkataan suomeksi. Matka sisältää käynnit Länsimuurilla, Puutarhahaudalla Kuolleellamerellä, Öljymäellä ja patikointia Ein Gedin erämaassa. Majoitus 2-3 hengen huoneissa puolihoidolla. Matkan hinta 1200 € + lennot (n.260 €-400 €).

Tarkemmat tiedot matkasta sekä matkaohjelma nähtävillä Carmel Streamsin sivuilla osoitteessa: carmelstreams.fi

Yhteyshenkilö: Jasmina Nurmesniemi

email: jasmina.nurmesniemi@gmail.com, puh: +35844-2031883