Blogi -kuukausittaisia kirjoituksia

Kesäkuu 2021

AUTUAITA OVAT NÄLKÄISET

"Autuaita ovat ne, joilla on vanhurskauden nälkä ja jano, sillä heidät ravitaan"

(Matt. 5:6)

Jeshua odottaa kansaltaan syvää vanhurskauden nälkää ja janoa. "Vanhurskauden janoaminen" on sitä, että me etsimme jatkuvasti ja uskollisesti Jumalaa koko sydämestämme, jotta Hänen kuningaskuntansa murtautuisi meidän elämäämme ja muiden elämään. Se merkitsee johdonmukaisuutta aikakausien vaihtuessa, sitä että emme vetäydy pois pettyneinä emmekä loukkaannu siihen, miten ihmiset kohtelevat meitä tai vastaavat meille. "Vanhurskauden nälkä ja jano" tarkoittaa myös sitä, että huudamme Jumalan puoleen oman ja yhteiskunnan syntisyyden tähden ja odotamme Jumalan lähettävän herätyksen ja muuttavan meidän ja kaikkien muiden elämän.

Jumalan kuningaskunta laajenee Kuninkaan opetuslasten kautta. Herra antoi meille tehtäväksi kasvattaa Jeshuan opetuslapsia Israelissa. Israelin maassa janotaan valtavasti Herraa! Viime viikolla meillä oli pohjois-Israelin alueen pastorien tapaaminen. On ilo kokoontua yhteen ja palvoa yhdessä Jeshuaa, juutalaiset ja arabit yhdessä! Pandemian alun jälkeen on syntynyt jo 45 uutta kotiryhmää ja seurakuntaa! Halleluja! Mikään ei voi pysäyttää suunnitelmaa, joka Hänellä on juutalaiselle kansalle!

Opetuslapseusryhmä

Opetuslapseusryhmämme kokoontuu edelleen viikottain. Tajuan yhä selvemmin, kuinka tärkeää on kokoontua yhteen ja tukea toinen toistamme rukouksessa.

Muistakaa Olegia, Dimaa, Sergeytä, Davidia, Romania, Valerya ja Gregorya rukouksissanne. Rukoilkaa heille jokaiselle ylhäältä raikasta Pyhän Hengen tuulta ja viisautta.

Opetuslapseuskurssi Jerusalemissa

Kesäkuun ajan olen sitoutunut ajamaan Jerusalemiin joka sunnuntai pitämään oppitunteja luonteen kehittymisestä ja hengellisestä kasvusta. Tiedämme, että luonne on elämämme peruskiviä. Kun annamme sydämemme Jumalalle, Hänen Henkensä alkaa muovata meissä uutta luonnetta. Tämä prosessi on usein kivulias ja siinä tarvitaan uskovien yhteistyötä.

Kun puhumme jonkun ihmisen luonteesta, viittaamme tuossa henkilössä olevien luonteenpiirteitten summaan. Itse asiassa juuri meidän luonteemme tekee mahdolliseksi sen, että pystymme kohtaamaan todellisuuden vaatimukset. Sekä johtaminen että eläminen ovat ongelmien ratkomista, ja Herran tahto on, että me kasvamme ja kehitymme jatkuvasti luonteen kehittämisessä voidaksemme johtaa ja elää hyvin.

Monilla ihmisillä on lahjoja ja kykyjä, mutta jos he eivät salli Jumalan viedä heitä syvemmälle ja muovata heidän luonnettaan, he joutuvat kokemaan pettymyksiä ja turhautumisia. Lähettäköön Herra meille taivaallisen armonsa muuttamaan meitä sisäisesti, niin että voimme palvella lähimmäisiämme rakkaudessa.

Tahtoisin sanoa "kiitos teille" että seisotte rinnallamme. Siunatkoon Herra teitä ja täyttäköön kaikki tarpeenne. Antakoon Hän teille terveyttä ja viisautta ja johdattakoon teitä shalomillaan!

Monin siunauksin Karmelvuorelta

Andrey Teplinsky